MAGAZINEonWEBonTVonAIRPARTYJUMBO
TEČAJNA LISTA
Valuta       Kupovni Prodajni
EUR     7,430 7,475
USD     5,863 5,898
GBP     8,415 8,465
CHF     4,974 5,004
SIT     3,056 3,074
 NAJ Auto NAJ Auto 
ISPIŠI | POŠALJI NA MAIL | KOMENTIRAJ 
PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama Mercedesa

Dieter Zetsche, predjsednik uprave tvrtke Daimler AG (u čijem sastavu je i Mercedes), izjavio je da tvrtka u drugu polovicu 2016. godine ulazi s rekordnom prodajom i identičnim očekivanjima za drugu polovicu. Od početka srpnja, cijena dionice Daimlera porasla je za nevjerojatnih 20%.

Fortrade, svim čitateljima Neta, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica Mercedesa (Daimlera) na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Najljući rival Rolls Royceu i Bentleyju u segmentu luksuznih limuzina, Daimlerov Maybach, poslije višegodišnjeg iščekivanja, konačno uzvraća udarac.

Mercedes Maybach S600

Dizajniran u suradnji s Mercedesom, posljednji model – Mercedes-Maybach S600, predstavlja skupocjeniju verziju već luksuznih limuzina S klase.  Kod ovog modela, uočljivo je proširena međuosovinska razdaljina, koja je dodatno „rastegnuta” preko 20 cm, kako bi se udovoljilo prohtjevima bogate klijentele za većim komforom na zadnjem sjedištu.  Inženjerima Mercedesa je dat težak zadatak da pruže svoj maksimum, odnosno osmisle i sastave najbešumniju limuzinu na svijetu.  Čini se da su u tome uspjeli.

Osim divne vanjštine i krasne unutrašnjosti, mehanika ovog vozila je impresivna.  Posjeduje snažan dvanaestocilindrični motor od 6000 ccm te ima 523 konjske snage.  Vozilo iz mirovanja dostiže brzinu od 100 km/h za samo 5 sekundi.  Cijena ovog vozila, za neke prava sitnica, ide preko $190.000.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

 

 

Vision Mercedes-Maybach 6

Međutim, Daimler se ne namjerava zaustaviti na ovom modelu, već dalje razvija ovaj segment vozila.  Tvrtka je, idući u korak s tendencijama i očekivanjima tržišta, nedavno najavila novi prototip vozila na električni pogon, potpisan kao „Vision Mercedes-Maybach 6“.  Motor ovog modela razvija 750 konjskih snaga, odnosno brzinu od 100 km/h, za nepune 4 sekunde.  Cijena se s nestrpljenjem očekuje, a procjene su da će kretati od $380.000.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Mercedesa možete preuzeti ovdje.

 

Poslovni rezultati Daimlera

Što se tiče samog poslovanja i poslovnih rezultata, Daimler AG bilježi rekordnu prodaju vozila u 2015. godini, a sličan trend nastavljen je i u ovoj.  U drugom kvartalu ove godine, objavljen je rast prodaje vozila od 7%, dok su ukupni prihodi u odnosu na isti kvartal prošle godine porasli 3%, na 38,6 milijardi eura.  Neto dobit tvrtke je u drugom kvartalu ove godine iznosila 2,452 milijarde, u odnosu na 2,372 milijarde iz drugog kvartala 2015. godine, što predstavlja porast od skoro 3,4%. net.hr

NAJ.com.hr

    
Najnovije vijesti
Servisi

Što je Vama NAJ ?
NOVAC, teško zarađen
SREĆA, za kojom žudimo
ZDRAVLJE, za koje se ne borimo
LJUBAV, kojoj se nadamo
SEX, o kojem maštamo
USPJEH, koji teško stječemo
POŠTENJE, koje je rijetkost
Glasuj!
Rezultati
Naj auto
Mercedes Benz Citroëna Audi
NAJ BANKA
PBZ HYPO zaba
NAJ KULTURA & ZABAVA
HNK Cinestar Lisinski
NAJ OPERATOR
VIP HT Tele 2
NAJ OSOBA
Fra Z.Linić Nikola Tesla Princess Grace
NAJ TRGOVINA
NAJ UGOSTITELJSTVO I TURIZAM
R_Esplanade Sheraton The Westin
Oglašavajte se preko NAJ Oznaka vrhunske kvalitete

www.naj.com.hr © Sva prava prava pridržana   |   Na Vrh  |   Home   |   Marketing
Powered by AdminMax v5.43 - Copyright (c) 2019. Internet Softver d.o.o.