MAGAZINEonWEBonTVonAIRPARTYJUMBO
Državni hidrometeorološki zavod
TEČAJNA LISTA
Valuta       Kupovni Prodajni
EUR     7,430 7,475
USD     5,863 5,898
GBP     8,415 8,465
CHF     4,974 5,004
SIT     3,056 3,074
 Tehnologija Tehnologija 
ISPIŠI | POŠALJI NA MAIL | KOMENTIRAJ 
Putovanje poslovnom klasom Air Francea za opuštajuće, vrhunsko putno iskustvo!
AIR FRANCE INVESTIRAO U VRHUNSKI DIZAJN I OPREMU POSLOVNE KLASE

Air France je investirao u vrhunski dizajn i opremu kako bi svojim putnicima omogućio jedinstven doživljaj na interkontinentalnim letovima. Poslovna klasa Air Francea svojim korisnicima omogućuje potpuno novi doživljaj putovanja. Putnici imaju mogućnost odabira poslovne kabine kako bi dobili maksimalnu udobnost tijekom leta. Nova poslovna kabina dostupna je na interkontinentalnim letovima, a služi kao ured, restoran, salon sa zabavnim programom i spavaća soba.

Trebate poslati još nekoliko mailova ili napisati izvještaj, ili se želite dobro naspavati? Samo namjestite sjedalo u položaj koji Vam odgovara. Korištenje kabine prilagođava se u potpunosti vašim potrebama.
Poslovna klasa odlikuje se suvremenim dizajnom i vrhunskom elegancijom: od lijepog oblika, podstavljenih presvlaka, podloška za stopala, kožnih naslona za ruke, gornjeg dijela naslona za glavu i završne metalne obrade. Svaki detalj je osmišljen za vašu dobrobit kako bi vam osigurao udobnost i privatnost tijekom leta.

ODMORITE SE DOK PUTUJETE

Poslovna klasa vam omogućuje odmor dok putujete uz brojne prednosti koje pruža:
• potpuno ravan krevet od gotovo 2 metra dužine, izrađen od najudobnijih materijala s naslonom za ruke koji se može u potpuno spustiti. Dodatan prostor Vam omogućava da nađete najbolji položaj za spavanje.
• izravni pristup prolazu za svakog putnika
• višenamjensko područje (stol, stol za jelo, ležaj) koji nudi još veću privatnost.
Air France misli na sve detalje tako da je za putnike poslovne klase investirao u dodatnu opremu kako bi se efekti jet lega smanjili na minimum. Dodatna oprema uključuje: XXL pernati jastuk i meki poplun u ledeno plavoj i toploj sivoj boji koje vas opuštaju.

POSEBAN PRETINAC ZA VAŠE OSOBNE STVARI

Vaše osobne stvari su na sigurnom jer u poslovnoj kabini, vaš novčanik, putovnica ili bilo koji elektronički uređaj – pametni telefon, tablet i prijenosno računalo – imaju sigurno mjesto za pohranu – osobni sef, a možete ih također napuniti pomoću osobne utičnice i USB priključka. Vaš osobni pretinac za pohranu je elegantnog crvenog interijera te uključuje slušalice za smanjenje buke i zrcalo.

Na raspolaganju Vam je i podešavanje rasvjete prema Vašim potrebama: za čitanje, stropna rasvjeta ili ambijentalna rasvjeta. Možete uključiti i 16-inčni HD zaslon osjetljiv na dodir i odabrati ono što vas zanima: klasične ili i blockbuster filmove, koncerte, dokumentarce, tv serije, glazbu, igre i još mnogo toga. Ponuda se ažurira svaki mjesec kako biste uživali u najnovijem programu.

Nakon ukrcavanja dobit ćete elegantnu putnu toaletnu torbicu koja uključuje: Clarins multi-hidratantni losion, kompletan pribor za osobnu higijenu ( češalj, četkicu i pastu za zube itd.).
Novu poslovnu kabinu možete pogledati pomoću naše virtualne platforme.

______________________________________________________________________________

Air France – KLM je svjetski lider u internacionalnom transportu s polascima iz Europe. U suradnji sa svojim partnerima, Transavia i HOP! u 2016.g. svojim su putnicima ponudili 320 destinacija u 114 zemalja svijeta. S flotom od 534 zrakoplova i 93,4 milijuna putnika prevezenih u 2016.g. Air France-KLM iz zračne luke Schiphol u Amsterdamu i Charles de Gaulle u Parizu broje 2200 letova dnevno.
Flying Blue frequent flyer program vjernosti je lider u Europi sa 27 milijuna korisnika.
Sa svojim partnerima Delta Airlines i Alitalia, Air France – KLM čini najveću mrežu letova za Sjevernu Ameriku s čak 270 letova dnevno.
Air France – KLM je također član Skyteam grupacije koju čini 20 aviokompanija nudeći pristup globalnoj mrežo letova s više od 16270 letova dnevno na 1057 destinacija u 179 zemalja.

Rezervirajte svoje letove na www.airfrance.hr i www.klm.hr


NAJ.com.hr


    
Najnovije vijesti

 Magazine

 On Web

 OnTV

 On AIR

 Party

 On Jumbo

Servisi

Što je Vama NAJ ?
NOVAC, teško zarađen
SREĆA, za kojom žudimo
ZDRAVLJE, za koje se ne borimo
LJUBAV, kojoj se nadamo
SEX, o kojem maštamo
USPJEH, koji teško stječemo
POŠTENJE, koje je rijetkost
Glasuj!
Rezultati
 naj@naj.com.hr
Naj auto
Mercedes Benz Citroëna Audi
NAJ BANKA
PBZ HYPO zaba
NAJ KULTURA & ZABAVA
HNK Cinestar Lisinski
NAJ OPERATOR
VIP HT Tele 2
NAJ OSOBA
Fra Z.Linić Nikola Tesla Princess Grace
NAJ TRGOVINA
NAJ UGOSTITELJSTVO I TURIZAM
R_Esplanade Sheraton The Westin
naj.com.hr Webutation
 Računovodstvo, revizija, poslovno i porezno savjetovanje

 POWERD BY Iskon

NAJ Business Party

 NAJ Business Party

 Shop by Brand NAJ  EU

 Noina-Arka

Bookmark and Share

 Get Adobe Redaer

www.naj.com.hr © Sva prava prava pridržana   |   Na Vrh  |   Home   |   Marketing
Powered by AdminMax v5.43 - Copyright (c) 2020. Internet Softver d.o.o.