MAGAZINEonWEBonTVonAIRPARTYJUMBO
Državni hidrometeorološki zavod
TEČAJNA LISTA
Valuta       Kupovni Prodajni
EUR     7,430 7,475
USD     5,863 5,898
GBP     8,415 8,465
CHF     4,974 5,004
SIT     3,056 3,074
 Aktualno Aktualno 
ISPIŠI | POŠALJI NA MAIL | KOMENTIRAJ 
projekt NAJ, Event management

Našim klijentima nudimo planiranje, organizaciju i koordiniranje seminara, konferencija, prezentacija, radionica, poslovnih svečanosti i proslava, okruglih stolova, dana otvorenih vrata i ostalih događaja. Prilikom osmišljavanja takvih događanja fokusiramo se na to da oni održavaju viziju klijenta te da udovoljavaju njegovim specifičnim potrebama.

Klijentu uvijek nudimo nekoliko mogućih rješenja omogućavajući mu time da, ukoliko on to želi, sam donose odluku. Usluga koju nudimo je kompletna i potpuno prilagođena klijentu i konkretnom događaju te uključuje sve - od planiranja i izrade troškovnika, izbora jela i pića, izbora, nabave i dorade poklona, tematskih ideja, animatora i glazbe, izleta te ostalih zabavnih i relax programa, nabave potrebne tehničke opreme, tehničara i hostesa do kontaktiranja uzvanika, follow up-a te obrade i prezentiranja feedbacka.

Iskustvo prikupljeno na stotinama odrađenih projekata omogućava nam da u izuzetno kratkom roku klijentu predložimo odgovarajuće lokacije, a pažljivo odabrani dobavljači da garantiramo najviši nivo kvalitete i poštivanje rokova.

Smatramo da je izuzetno važno klijentu ponuditi mogućnost izbora, a naš je temeljni zadatak maksimalno pojednostavniti i ubrzati proces donošenja odluke te osigurati besprijekorno odvijanje događaja.


Obračun i naplata

Klijentima nudimo četiri modela obračuna naših usluga. Ovisno o karakteru tražene usluge klijenta savjetujemo i o odabiru odgovarajućeg modela obračuna.

Agencijska naknada
Agencijska naknada je temeljni model obračuna i naplate agencijskih usluga. Obračunava se na način da se svi ulazni troškovi nastali pri realizaciji projekta uvećaju za određeni postotak. Ovakav način obračuna koristi se prilikom realizacije klasičnih evenata poput proslava, prezentacija, treninga, konferencija i slično.

Obračun sati
U ovom modelu vodi se točna evidencija vremena koje su Account Assistanti, Account Manageri i Account Directori utrošili na realizaciju projekta te se na tako dobivene sate apliciraju odgovarajuće tarife. Obračun sati se koristi prilikom realizacije evenata s visokim ulaznim troškovima (velikim budgetima) gdje bi agencijske naknade bile previsoke. Tipičan primjer projekta prikladnog za korištenje ovog načina obračuna je organiziranje posjete većih grupa korisnika, zaposlenika ili partnera tvornici ili nekom događaju na udaljenoj lokaciji koja zahtijeva avionski prijevoz, luksuzni smještaj, atraktivne izlete i prestižne poklone.

Dedicirani Account Manager
Prilikom realizacije projekta s relativno visokim ulaznim troškovima (velikim budgetom) koji zahtijeva snažan angažman agencijskog osoblja, klijent može zatražiti Account Managera koji će raditi isključivo na tom projektu i/ili isključivo za potrebe tog klijenta. Takav način obračuna klijenta ne izlaže visokim iznosima naknada uzrokovanih velikim budgetima, a istovremeno je povoljniji od obračuna sati (gledano po jediničnoj cijeni sata). U takvom modelu obračuna se Account Manager angažira na dulji rok, minimalno na mjesec dana.

Paušalno plaćanje
Paušalno plaćanje koristi se prilikom korištenja agencijskih usluga s predvidljivim angažmanom resursa u dužem roku i točno definiranim procesima. Tipični primjeri su usluge odnosa s javnošću i različiti programi poticanja prodaje.


Katalog event prostora

Kako je prostor osnova svakog eventa, odlučili smo vam ponuditi uslugu pretraživanja naše baze prostora.
Tim putem naši će klijenti, a i svi zainteresirani, biti u mogućnosti dobiti sve informacije o mjestu na kojemu će se odvijati događaj, te će na taj način interaktivno sudjelovati sa sugestijama i odabiru mjesta održavanja eventa.

NAJ


Sam Hiermann
Predsjednik uprave NAJ

     
Najnovije vijesti

 Magazine

 On Web

 OnTV

 On AIR

 Party

 On Jumbo

Servisi

Koji Vam je event NAJ?
Koncerti NAJ
NAJ VIP party
NAJ Bussines party
NAJ party
Glasuj!
Rezultati
 naj@naj.com.hr
Naj auto
Mercedes Benz Citroëna Audi
NAJ BANKA
PBZ HYPO zaba
NAJ KULTURA & ZABAVA
HNK Cinestar Lisinski
NAJ OPERATOR
VIP HT Tele 2
NAJ OSOBA
Fra Z.Linić Nikola Tesla Princess Grace
NAJ TRGOVINA
NAJ UGOSTITELJSTVO I TURIZAM
R_Esplanade Sheraton The Westin
naj.com.hr Webutation
 Računovodstvo, revizija, poslovno i porezno savjetovanje

 POWERD BY Iskon

NAJ Business Party

 NAJ Business Party

 Shop by Brand NAJ  EU

 Noina-Arka

Bookmark and Share

 Get Adobe Redaer

www.naj.com.hr © Sva prava prava pridržana   |   Na Vrh  |   Home   |   Marketing
Powered by AdminMax v5.43 - Copyright (c) 2020. Internet Softver d.o.o.